PROFILE DE TOP REHAU DIN PVC

Simte Confortul Tehnologiei de Maine

Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati integral termenii si conditiile de folosinta si dreptul de copyright. Aceasta este un acord intre dumneavoastra si Rehau Polymer SRL.

Prezentarea si acceptarea conditiilor

Multumim pentru interesul fata de website-ul www.profilePVCrehau.ro!

In continuare va prezentam conditiile in care acest website isi va pune la dispozitie serviciile si toate reglementarile dintre Rehau Polymer SRL si fiecare utilizator in parte.

Am dezvoltat aceasta categorie – termeni si conditii – pentru a inlatura orice confuzie ce ar putea aparea la nivelul serviciilor oferite de noi. Daca nu doriti sa fiti angajati in respectarea acestor conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul acestui website.

Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa parcurga integral sectiunea Termeni si conditii.

 

1. Drepturi de proprietate

Intregul continut al www.profilePVCrehau.ro este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Rehau Polymer SRL, cu sediul in Soseaua Centura Bucuresti nr. 14-16, a oricaror elemente din cadrul site-ului (texte, elemente de grafica web, logo-uri, slogane, materiale audio-video si alte date) in scopuri comerciale si publice se pedepseste conform legii in vigoare. Rehau Polymer SRL autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe site doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Utilizatorul recunoaste ca intregul continut, incluzand, dar nu limitandu-se la text, software, sunet, fotografii, grafica sau alte materiale, este protejat prin legea dreptului de autor, a marcii inregistrare sau alte legi si drepturi de proprietate.

2. Politica de utilizare a website-ului

www.profilePVCrehau.ro isi propune sa faciliteze legatura dintre potentialii clienti si producatorii de tamplarie Rehau. Rehau nu poate fi facut raspunzator in nicio masura, pentru nicio dauna sau eventual conflict care ar putea aparea intre potentialii clienti si producatori.

3. Declinarea responsabilitatii

Intreaga responsabilitate si garantia pentru produsele achizitonate revine producatorului de tamplarie PVC care v-a contactat sau pe care l-ati contactat si cu care a fost incheiat contractul.

4. Modificari ale site-ului si continutului

www.profilePVCrehau.ro este indreptatit de a adauga, modifica, sterge sau suspenda continutul site-ului sau a unei parti a acestuia fara notificarea prealabila a utilizatorilor sai sau indeplinirea vreunei alte formalitati.

5. Protectia datelor cu caracter personal

Rehau doreste sa va simtiti in siguranta pe paginile sale de internet si va asigura ca trateaza problema protectiei datelor dumneavoastra personale (nume, adresa, numar de telefon sau e-mail) cu o deosebita seriozitate. Activitatile legate de pagina noastra de web le realizam in conformitate cu legile privind protectia si siguranta datelor. Dorim, de asemenea, sa va asiguram ca fara acordul dumneavoastra nu culegem date personale prin intermediul paginilor noastre de web. Dumneavoastra decideti daca doriti sa ne oferiti aceste date sau nu, iar noi le vom folosi doar cand va raspundem unor cereri, va prelucram comanda, va oferim acces special la informatii sau diverite oferte.  

6. Siguranta pe site

Paginile web Rehau pot contine link-uri la pagini web ale altor ofertanti pentru care nu este valabila declaratia de protectie a datelor de mai sus. De asemenea, Rehau nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului si informatiilor gasite la aceste link-uri. Depinde strict de dumneavoastra daca le accesati si daca luati in considerare informatiile si ofertele gasite acolo.

Totusi, va asiguram ca Rehau ia masuri ca datele administrate de noi sa fie protejate impotriva unor manipulari intentionate sau accidentale, pierderii sau distrugerii lor sau impotriva folosirii lor de catre persoane neautorizate.

7. Informatii culese automat, dar care nu sunt date personale

Uneori, prin simpla accesare a paginilor noastre de web (nu prin intermediul unei inregistrari) se culeg anumite informatii in mod automat, cum ar fi: browserul de internet folosit, sistemul de operare, numele paginii web prin care ati intrat, numarul intrarilor, timpul mediu de acces, paginile vizitate. Rehau foloseste aceste informatii pentru a afla gradul de atractivitate al site-ului web si pentru a imbunatati continutul acestuia.

8. Dispozitii finale

Prin inregistrare utilizatorul site-ului accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare.

9. Dreptul la informatii

Pentru orice intrebare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale puteti sa va adresati persoanei responsabile cu protectia datelor. Aceasta va va sta la dispozitie in cazul in care doriti informatii, aveti propuneri sau reclamatii. De asemenea, la cerere, Rehau va va transmite in scris, in baza legislatiei in vigoare, care dintre datele dumneavoastra sunt in baza noastra de date.

E-mail de contact:

andreas.fuerst@rehau.com